Eines d'Accessibilitat

Skip to main content

Rafa Sánchez, presenta al Musicveu el seu treball "Biografia“

El famós cantant de LA UNIØN que ha deixat una petjada inesborrable en la història de la música dels 80’ actuarà al Festival Solidari Musicveu.

El concert serà el dissabte 9 de març a les 20.30h  al teatre Casal de Vilafranca del Penedès. Rafa Sánchez oferirà un recorregut cronològic per les cançons més icòniques de la seva trajectòria. Un espectacle que pretén acostar la figura més humana i més entranyable d’un referent de la generació dels 80’.

Durant més de tres dècades, va liderar la llegendària banda amb grans èxits como “Lobo hombre en París”, “Vuelve el amor”, “Más y más” y “Falso amor” que encara ressonen en la memòria col·lectiva.

Serà un espectacle d'allò més atractiu, especialment per a tots aquells i aquelles que tenen la veu de Rafa Sánchez com a veu d'algunes de les cançons de la banda sonora de la seva vida.

rafa artweb

‘Biografia’ és un espectacle que no sols gaudirem de la música i les cançons mítiques de LA UNIØN, sinó que ens permetrà acostar-nos a la figura més humana i les anècdotes del cantant, que va passar de ser un noi de barri estudiant d'arquitectura a ídol musical dins i fora d'Espanya”.

I el Musicveu continua la seva programació a la Vegueria Penedès

Seguidament el 23 de març a les 20h es podrà gaudir d’una actuació molt esperada del Musicveu al celler Can Ràfols dels Caus amb l’actuació de l’Andrea Motis i en Josep Traver que ens oferiran, aquesta vegada, un concert íntim i màgic en un escenari natural i integrat dins la roca del Massís del Garraf amb una acústica única, sens dubte un regal absolut per tots els sentits!

I tot seguit desprès de Setmana Santa i per primera vegada el Musicveu es desplaça a l’Anoia al Teatre Municipal Ateneu d’Igualada amb la formació musical e-Styrings by Gio que desafien els concerts convencionals unint el so clàssic dels instruments elèctrics amb arranjaments de melodies del ROCK, POP i CLÀSSICA, interpretant temes des de Police, Coldplay i Mikel Jackson, passant per David Guetta, entre molts d’altres...

Les entrades de tota la programació estan disponibles a la venda al portal de venda d'entrades en línia www.musicveu.cat i també a la taquilla de l'Espai Cultural Fòrum Berger Balaguer.